سن پایین اعتیاد زنگ خطری برای سلامت جامعه است
بخشدار کرفتو گفت: پایین آمدن سن اعتیاد زنگ خطری برای سلامت و تعالی جامعه و فرهنگ آن است.
به گزارش عدالت خبر، بخشدار بخش کرفتو دیواندره در کمیسیون فرعی پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر بخش کرفتو اظهار کرد : ۱۷۰ کشور جهان به عنوان چهارمین بلا از اعتیاد نام می برند و با آن دست به گریباناند .
علیاشرف مرادی با اشاره به اینکه سالانه در کشور بالغبر ۳ میلیون دلار سود عائد فروشندگان مواد مخدر می شود گفت: وجود تنوع بسیار در مواد مخدر و پایین آمدن سن اعتیاد زنگ خطری برای سلامت و تعالی جامعه و فرهنگ آن است.
وی بیان افزود: همین موضوع وظیفه همگان را در قبال پیشگیری و مبارزه با این بلای خانمان سوز دو چندان می کند. جهت پیشگیری صحیح، آموزش صحیح لازم است که پیش نیاز آن تربیت مدرسان جهت آموزش آحاد مختلف جامعه است.
مرادی بیان کرد: وظیفه دهیاران آگاه سازی مردم روستاها در زمینه خطرات و آسیب های ناشی از گرایش به مواد مخدر است که باید جهت ارتقا دانش دهیاران در زمینه پیشگیری و مبارزه با مواد مخدر کلاس های آموزشی مرتبط تشکیل گردد.
دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر کردستان در این جلسه با اشاره به نقش حساس و تاثیر گذار آموزش و پرورش گفت: در پیشگیری از اعتیاد و مبارزه با مواد مخدر وظیفه همگان آگاه سازی مردم در زمینه خطرات اعتیاد است.
سلیم کریمی ادامه داد: تبلیغات رسانه های ماهواره ای در جهت آسان جلوه دادن درمان پدیده اعتیاد یکی از زمینه های مهم گرایش به مواد مخدر است.
وی افزود: شناسایی ترفندهای دشمنان نظام جهت مبارزه با اینگونه تبلیغات مسموم بسیار مهم و ضروری است
کریمی بیان کرد: مهمترین راهکار مبارزه با مواد مخدر در روستاها آگاه سازی است که این آگاه سازی با تشکیل کلاس آموزشی برای امامان جمعه و جماعت روستاها، افراد خوش نام و دهیاران انجام می گیرد.
انتهای پیام/۹۲۰۰۱/هیوا محمدپور
برای اطلاع از جدیدترین اخبار و گزارش های خواندنی در کانال تلگرامی عدالت خبر عضو شوید (کلیک کنید)
شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد