سیستم گرمایشی ۲ هزار کلاس در کردستان استانداردسازی می شود

عدالت خبر – مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان گفت: در صورتی‌که کل اعتبار در نظر گرفته شده به این امر اختصاص یابد، پیش‌بینی می‌شود ۴۸۰ مدرسه با تعداد حدودا ۲۰۰۰ کلاس استانداردسازی شود.

شهرام سعیدی اظهار کرد: طبق بخشنامه‌های وزارت آموزش و پرورش و سازمان نوسازی مدارس کشور، پس از حادثه‌ی مدرسه شین‌آباد، تاکید شده که به هیچ عنوان در مدارس از بخاری نفتی استفاده نشود.

 

وی افزود: در صورتی که در مدرسه‌ای از بخاری نفتی استفاده شود، مسئولیت آن با مدیر مدرسه است چون پارسال، بخاری‌های برقی و تابشی به جای بخاری نفتی در مدارس نصب شده است.

 

مدیرکل نوسازی مدارس کردستان خاطرنشان کرد: در صورتی‌که بخاری نفتی هم با مسئولیت مدیر مدرسه در حال استفاده باشد، کاربراتوردار و استاندارد می‌باشد که در سنوات گذشته خریداری شده و کلاً بخاری‌های چکه‌ای در مدارس حذف شده است.

 

سعیدی تصریح کرد: از سال ۸۹ تا پایان سال ۹۲ که طرح استانداردسازی سیستم گرمایشی مدارس آغاز شده جمعاً، سیستم گرمایشی ۳۷۵ مدرسه با تعداد ۱۵۸۲ کلاس بهینه شده که شامل پکیج و موتورخانه بوده است.

 

وی افزود: ۸۴۹ مدرسه با ۱۳۹۴ کلاس که مدارس یک و دو کلاسه روستایی می‌باشد، به سیستم بخاری برقی و تابشی برای جایگزینی بخاری‌های نفتی، مجهز شده‌اند.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان ادامه داد: در صورتی‌که کل اعتبار در نظر گرفته شده به این امر اختصاص یابد، پیش‌بینی می‌شود ۴۸۰ مدرسه با ۱۹۵۰ کلاس استانداردسازی شود.

 

سعیدی با اشاره به اینکه بهینه‌سازی تعدادی از مدارس هنوز انجام نشده است، یادآور شد: نداشتن علمک گاز در برخی مدارس، دور بودن و عدم دسترسی به علمک، هزینه‌ی گزاف لوله‌کشی گاز در مقایسه با سرانه‌ی دانش‌آموزی از عواملی است که مانع از بهبود سیستم گرمایشی بسیاری از مدارس استان شده است.

 

وی خاطرنشان کرد: پرداخت قسمتی از اسناد نواحی آموزش و پرورش ها که تقریباً ۲۳۰ میلیون تومان بوده است که توسط شرکت گاز پرداخت شده و با پرداخت این مبلغ، کار تا ۹۰ درصد انجام شد.

 

مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان کردستان یادآور شد: بهینه‌سازی سیستم گرمایشی مدارس باقی‌مانده به علت ندادن اعتبار توسط شرکت گاز، تاکنون انجام نشده است.

کردتودی

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد