ادارات و مدارس کردستان تعطیل شدند

ادارات ، دستگاه‌های اجرایی ، مدارس و مراکز آموزشی استان کردستان روزهای چهارشنبه و پنجشنبه (۲۱ و ۲۲ دی ماه)هفته‌ی جاری تعطیل خواهند بود .

به گزارش عدالت خبر به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی استانداری کردستان؛ با توجه به اخطار وضعیت نارنجی هواشناسی و برودت هوا،  بنا به  پیشنهاد شرکت گاز استان و موافقت استاندار کردستان به منظور صرفه‌جویی در مصرف انرژی در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه ۲۱ و ۲۲ دی‌ماه ۱۴۰۱ ، ادارات و دستگاه‌های اجرایی و نیز مدارس و مراکز آموزشی استان کردستان بجز مراکز امدادی، درمانی، بهداشتی، اورژانس ۱۱۵، بخش‌های دارای نوبت کاری و عملیاتی، بیمارستان‌ها و آتش نشانی‌ها تعطیل خواهند بود.

۱٫ بانک‌ها با دو ساعت تاخیر، از ساعت ۹:۳۰ صبح دایر هستند و خدمات بانکی را به مردم ارایه خواهند نمود.

۲٫ مطابق تصمیم آموزش و پرورش، خدمات آمورشی همه مدارس به استثنای دانش‎آموزانی که امتحان نهایی دارند به صورت غیر حضوری خواهد بود.

۳٫ مطابق تصمیم مراکز دانشگاهی، امتحانات دانشجویان برگزار خواهد شد.

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد