انتخاب طرح های برتر میدان امام(ره) دیواندره +تصاویر

به گزارش عدالت خبر ، ناصح عبدی عضو شورای اسلامی شهر دیواندره گفت: به طوری که قبلا” اعلام شده بود میدان فعلی حذف و به مکان جدید واقع در روبروی پارک ملت منتقل می شود.

 عبدی اظهار داشت: این میدان با نام امام خمینی (ره) به صورت یک میدان بیضی شکل طراحی و در آینده به جهت های چهار محوری تبدیل خواهد شد.

وی افزود:  محور پارک ملت این میدان به دلیل حفاظت و امنیت پارک ملت به صورت پیاده خواهد بود و محور ساختمان تعاون با توجه به نقشه به صورت خیابان ۱۶ یا ۲۴ متری پیش بینی شده است که با توجه به قول مساعد معاون عمرانی استاندار اجرای آن در آینده قطعی است.

 عضو شورای شهر دیواندره خاطرنشان ساخت: برای طراحی میدان، شورا و شهرداری دیواندره اقدام به فراخوان نمود که در طول این مدت ۱۳ طرح به دبیرخانه در شورای اسلامی شهر دیواندره ارائه گردید و این طرح ها توسط اساتید مختلف عمرانی، فنی و شهرسازی بدون نام در مسابقه بررسی  و نفرات اول تا سوم مشخص شدند.

 ناصح عبدی تصریح کرد: در این رقابت رتبه اول را طرح آقایان مهدی سهرابی و بهزاد شمسی از دیواندره به دست آوردند که پس از اصلاحات جزئی و ارائه مجوز به شهرداری جهت عقد قرارداد و اجرا معرفی گردید.

  وی رتبه دوم، طرح آقایان آرمان علی محمدی و پیام رجبی از دیواندره و رتبه سوم اثر سید صابر زمانی را معرفی نمود.

 طرح میدان دیواندره2 طرح میدان دیواندره1

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد