برگزاری ۳۰ جشنواره در کردستان / تئاتر طنز دیواندره منطقه‌ای می‌شود

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان از تعریف و اجرای سالانه ۳۰ جشنواره نمایشی و هنری در استان خبر داد که در قالب‌های مختلف شهرستانی تا بین‌المللی برگزار می‌شود. – 
به گزارش عدالت خبر حجت‌الاسلام رحیم جعفری صبح امروز در اختتامیه سومین جشنواره استانی نمایش‌های کوتاه طنز دیواندره اظهار کرد: قول می‌دهم چهارمین دوره این جشنواره را به صورت منطقه‌ای در سال آینده برگزار کنیم اما به شرط اینکه جشنواره به صورت تخصصی کار شود.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان کردستان تئاتر یک ریشه جهانی و یک ریشه باستانی ایرانی دارد که به سه نوع تئاتر واقع‌گرا، تئاتر ملی و تئاتر مدرن تقسیم می‌شود که خوشبختانه ما ایرانی‌ها از لحاظ محتوایی سهم خوبی در تئاتر دنیا داریم.

جعفری افزود: یکی از ویژگی‌های توسعه تئاتر ارتباط منطقی با حکومت است و بازیگران تئاتر پل ارتباطی مردم و مسئولین هستند در صورتی که معضلات به طور مناسبی بیان شود.

وی خاطرنشان کرد: افرادی هم که در عرصه موسیقی، نمایش، سینما و سایر رشته‌های هنری کار می‌کنند، می‌توانند این نقش را به خوبی ایفا کنند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان به تعداد جشنواره‌های استانی کردستان اشاره کرد و گفت: بیش از ۳۰ جشنواره از شهرستانی تا بین‌المللی در استان وجود دارد که برای برگزاری بهتر باید محتوا و امکانات فیزیکی را در سطح استان تقویت کرد.

جعفری بیان کرد: در بازدیدی که هفته گذشته از مجتمع فرهنگی تازه ساخت دیواندره داشتم، مشکلات زیادی را در سالن آن مشاهده کردم که متاسفانه این سالن هم برای اجرای کار هنری مناسب نیست و دارای عیب‌های زیادی است.

وی با تاکید بر تقویت مباحث پژوهشی و کارگاهی، حمایت از برگزاری کلاس‌های آموزشی، پژوهشی و کارگاهی را از برنامه‌های اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان عنوان کرد.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان در پایان گفت: خوشبختانه در کارهای نمایشی استان کردستان پیشرفت خوبی دارد که امیدواریم این روند با اضافه کردن کارهای علمی ادامه یابد.

فرماندار دیواندره هم در این مراسم گفت: بضاعت هر شهر به مدیران آن بستگی دارد و اگر زمینه و فضا برای اجرای این جشنواره در دیواندره ضعیف بود، باز این مسئله به مدیران برمی‌گردد.

بهرام فاتحی با قدردانی از حضور بازیگران و مسئولان در این جشنواره، افزود: پیگیری‌های لازم را برای تکمیل سالن آمفی تئاتر مجتمع فرهنگی دیواندره انجام خواهم داد تا در سال آینده این جشنواره به خوبی برگزار شود.

وی تصریح کرد: برای برگزاری جشنواره‌ها مشارکت ها مردمی نیاز است و مردم باید در این مراسمات نقش پررنگی ایفا کنند.

فرماندار دیواندره در پایان به اهمیت و نقش نمایش‌های طنز اشاره کرد و گفت: گاهی با یک طنز کوچک می‌توان به اندازه یک کتاب مطلب و پیام به مخاطبان انتقال داد.

گفتنی است، سومین جشنواره استانی تئاتر طنز دیواندره پس از دو روز برگزاری و با حضور ۸ گروه نمایشی از شهرستان‌های استان امروز به کار خود پایان داد.

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد