تقدیر از نویسنده و پژوهشگر دیواندره ای

فرخ عبودی جوان دیواندره ای توانسته در حوزه علمی فعالیت های چشمگیر و مداومی را داشته باشد.

به گزارش عدالت خبر، فرماندار دیواندره به همراه معاونان فرمانداری و رئیس فرهنگ و ارشاد اسلامی دیواندره از سال ها فعالیت علمی فرخ عبودی نویسنده و پژوهشگر جوان تقدیر کرد.

فرخ عبودی در حال حاضر دانشجوی دکتری تخصصی معماری دانشگاه تبریز است. در نتیجه توانسته بیش از ۱۵ مقاله معتبر  و ۸ اثر کتاب تخصصی معماری و شهرسازی را تالیف کند. وی عضو باشگاه پژوهشگران جوان و نخبگان نیز است. دیواندره

در سال ۹۸ کتاب او با عنوان «معماری انعطاف پذیر با تاکید بر مسکن» به عنوان کتاب سال معرفی گردید. و همینطور کتاب وی راهی نمایشگاه کتاب فرانکفورت آلمان شد. در سال جاری نیز توانست تندیس مقاله برتر در دانشگاه هنر اسلامی تبریز را بدست آورد.

متن تقدیر فرماندار دیواندره به شرح زیر است:

جناب آقای فرخ عبودی

سلام علیکم

پژوهش فرآیند تولید علم است و تولید فناوری به کار گیری یافته های پژوهشی است. تاثیر گذاری پژوهش و فناوری در تمدن کنونی دنیا و در آینده آن بسیار روشن و بدیهی است و هر آنچه در تاریخ بشری به زمان های اخیر نزدیک می شویم این تاثیر گذاری بیشتر می شود.

اینک به پاس تلاش های ارزشمند جنابعالی پیرامون تحقیق و پژوهش در حوزه معماری و شهرسازی و تالیف کتب تخصصی حوزه روستایی این لوح سپاس تقدیم می گردد و با امید به اینکه در پرتو ایزد منان و با تجارب، تخصص و توانمندی های خود در مسیر توسعه و تعالی شهرستان، استان و کشور عزیزمان گام بردارید.

دیواندره

دیواندره

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد