دیدار فرماندار دیواندره با خانواده‌های شهدای زن در آستانه برگزاری نخستین یادواره

در آستانه برگزاری اولین یادواره شهدای زن دیواندره، فرماندار این شهرستان با خانواده‌های معظم سه شهیده زن دیدار و از فداکاری‌ها و جان‌فشانی‌های بانوان انقلابی تجلیل کرد.

فرماندار دیواندره

فرماندار دیواندره

به گزارش عدالت خبر، دکتر ناصح محمدخانی فرماندار این شهرستان در راستای برگزاری نخستین یادواره شهدای زن و گرامیداشت ایثارگری‌های بانوان دیواندره، با خانواده‌های معظم شهیده هنار حاتمی، شهیده کبری سبزی و شهیده ذلیخا شهابی دیدار و گفت‌وگو کرد.

فرماندار دیواندره در این دیدار ضمن قدردانی از صبر و ایثار خانواده‌های معظم شهدا، زنان شهید را نماد پایداری و ایمان در راه دفاع از انقلاب اسلامی دانست و گفت: بانوان شهید این دیار با نثار جان خود ثابت کردند که زنان نیز در حراست از ارزش‌ها و امنیت کشور نقشی تعیین‌کننده ایفا کرده‌اند.

وی افزود: برگزاری یادواره شهدای زن فرصتی ارزشمند برای بازخوانی زندگی این بزرگواران و انتقال فرهنگ ایثار و شهادت به نسل امروز است.

شهیده کبری سبزی متولد پانزدهم اسفند ۱۳۴۰ در روستای باشقشلاق بخش کرفتو، در تاریخ ۱۵ مرداد ۱۳۶۱ بر اثر انفجار نارنجک در روستای زکی‌بیگ به شهادت رسید و در همان روستا به خاک سپرده شد.

شهیده ذلیخا شهابی نیز در نخستین روز فروردین ۱۳۵۱ در روستای بناوچان دیده به جهان گشود و در ۲۸ مرداد ۱۳۶۲ بر اثر برخورد با مین کار گذاشته‌شده توسط گروهک‌های ضدانقلاب در همان روستا به شهادت رسید و آرام گرفت.

همچنین شهیده هنار حاتمی، متولد ۸ مرداد ۱۳۴۵ و اهل روستای علی‌آباد دیواندره، در دهم تیرماه ۱۳۶۲ به شهادت رسید و در گلزار شهدای این روستا به خاک سپرده شد.

تاریخ انقلاب اسلامی و سال‌های پر التهاب دهه ۶۰، شاهد جان‌فشانی زنان بسیاری در استان کردستان و شهرستان دیواندره بود؛ زنانی که در کنار مردان با ایستادگی در برابر گروهک‌های ضدانقلاب، امنیت و ثبات منطقه را حفظ کردند. یادواره شهدای زن فرصتی برای بازشناسی این نقش‌آفرینی‌ها و انتقال آن به نسل‌های آینده است.

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد