رفع تصرف ۱۲۴ هکتار از اراضی ملی دیواندره در شش‌ماهه نخست سال ۱۴۰۴

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دیواندره از اجرای ۲۰۰ فقره حکم قضایی خلع ید و رفع تصرف از ۱۲۴ هکتار از اراضی ملی این شهرستان در نیمه نخست سال ۱۴۰۴ با همکاری مجموعه قضایی خبر داد.

سارال دیواندره

به گزارش خبرنگار عدالت خبر، رضایی، رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دیواندره اظهار کرد: در راستای صیانت از انفال و اراضی ملی، در شش‌ماهه نخست سال جاری ۲۰۰ فقره حکم قضایی خلع ید با همکاری دستگاه قضایی و یگان حفاظت این اداره اجرا شد.

وی افزود: این اقدام در پی رصد و پایش مستمر اراضی ملی از طریق گشت‌زنی‌های منظم همکاران یگان حفاظت و پیگیری‌های حقوقی مستمر انجام شد که در نتیجه آن، احکام قطعی له دولت صادر و به مرحله اجرا درآمد.

رضایی ادامه داد: با اجرای این احکام، مجموعاً ۱۲۴ هکتار از اراضی ملی شهرستان دیواندره رفع تصرف و به بیت‌المال بازگردانده شد.

رئیس اداره منابع طبیعی دیواندره با اشاره به گستره فعالیت این اداره گفت: اراضی تحت پوشش منابع طبیعی شهرستان در ۱۹۰ پلاک واقع شده است که در تمامی آنها اقدامات پیشگیرانه و حقوقی برای حفظ و بازگرداندن اراضی ملی در دستور کار قرار دارد.

وی همچنین از وصول بیش از ۱۴ میلیارد و ۱۶۰ میلیون ریال جزای نقدی از محکومان پرونده‌های مربوط به تصرف و تخریب اراضی ملی خبر داد و افزود: این مبالغ در راستای اجرای ۲۰۰ فقره حکم محکومیت متصرفان و متخلفان دریافت شده است.

رضایی در پایان خاطرنشان کرد: مجموعه کارکنان اداره منابع طبیعی دیواندره به‌صورت شبانه‌روزی تحرکات احتمالی در اراضی ملی را رصد می‌کنند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف، موضوع بلافاصله مورد بررسی و پیگیری قضایی قرار می‌گیرد تا از تجاوز به حقوق عمومی و بیت‌المال جلوگیری شود.

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد