رقابتهای آفرود قهرمانی کشور در دیواندره به پایان رسید
رقابتهای اتومبیلرانی آفرود قهرمانی کشور با حضور استانهای سراسر کشور شامگاه روز جمعه ۱۶ تیرماه در پیست تخصصی شهرستان دیواندره و با مشخص شدن نفرات برتر پایان یافت.
رقابتهای اتومبیلرانی آفرود قهرمانی کشور با حضور استانهای سراسر کشور روز جمعه ۱۶ تیرماه به میزبانی شهرستان دیواندره برگزار شد.
براساس این گزارش، در این مسابقات ۱۵ استان از سراسر کشور شرکت کردند و در کلاسهای مختلف در پیست تخصصی شهرستان دیواندره به رقابت پرداختند.
نفرات شرکتکننده بخش مردان و زنان بر اساس حجم موتور در کلاسهای زیر ۲۵۰۰ سیسی، زیر ۳۵۰۰ سیسی، زیر ۴۵۰۰ سیسی و بالای ۴۵۰۰ سیسی در مسافت ۲ کیلومتر به مصاف هم رفتند.
در پایان این رقابتها، در کلاس زیر ۲۵۰۰ سیسی، فرشاد ابراهیمی از قزوین، زیر ۳۵۰۰ سیسی، حسین کوهکن از زاهدان، زیر ۴۵۰۰ سیسی، پوریا حسین از تهران و در کلاس بالای ۴۵۰۰ سیسی، صابر خسروی از کرمانشاه عناوین اول این دوره از رقابتها به خود اختصاص دادند.
همچنین در کلاس بانوان، زاهده اسکندرلو از استان البرز جایگاه اول را کسب کرد و بر سکوی نخست مسابقات قرار گرفت.
تیم استان کردستان با حضور ۱۰ راننده از شهرستانهای سنندج، مریوان، سقز، بانه و دیواندره در رقابتهای اتومبیلرانی آفرود قهرمانی کشور حضور یافتند.
گفتنی است، در پایان به رانندگان برتر حکم و کاپ قهرمانی از سوی فدراسیون و مسوولین استانی و شهرستانی اهداء شد.
انتهای پیام/۹۲۰۰۱
شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد
