غفور قتالی: چشم انداز سرمایه گذاری در حوزه مسکن روشن است

غفور قتالی

غفور قتالی

عضو کمیسیون مسکن و رفاه جوانان کشور گفت: ظرفیت های بسیاری در حوزه سرمایه گذاری های مسکن و ساخت و ساز وجود دارد که باید شکوفا شود.
قتالی در گفتگو با خبرنگاران گفت: از پرکاربردترین روش های سرمایه گذاری در دبی استفاده از روش خرید ملک بوده است که سبب حضور بسیاری از سرمایه گذاران ایرانی شده است.
وی افزود: دولت امارات شرایطی فراهم کرده که سرمایه گذاران خارجی بتوانند با خرید ملک در این کشور سرمایه گذاری خود را انجام دهند.
عضو کمیسیون مسکن و رفاه جوانان کشور گفت: حضور مهندسین ایرانی در حوزه مسکن کشورهای همسایه و سرمایه گذاری در این حوزه می تواند سهم قابل توجهی در اشتغال خارجی کشور داشته باشد.
وی با اشاره به دانش و مهارت مهندسین و استادکاران ایرانی اظهار داشت: این ظرفیت می تواند با حمایت های دولتی و حضور بخش خصوصی شکوفا شود.

 

عدالت خبر

عدالت خبر