وزیر محترم کشور، دست‌های خالی را فقط می‌توان بر سر کوبید

عضو علی البدل شورای شهر دیواندره در تماس با نشریه کورده‌واری متن نامه اعتراضی خویش به وزیر کشور در خصوص تضییع حق قانونیش در خصوص تصدی عضو اصلی شورای این شهر را برای درج در نشریه و پیگیری حق قانونی وی در اختیار قرار داده است که بدون هیچ دخل و تصرفی انتشار می‌یابد.

برخورد سلیقه ی با اجرای قانون در استانداری و دفتر مدیریت امور شهری و تصمیم گیری ریسس دفتر مدیرکل امور شهری در کردستان!!

همانطور که استحضار دارید پیرو صدور  دستور العمل ابلاغی وزارت کشور طبق بند ۲ ماده ی ۲۸ قوانین شوراهای شهر وروستا افرادی که شاغل در شهرداری ها باشند همزمان نمیتوانند عضو شورای شهر باشد.ولی متاسفانه این رویه در کردستان وشهر خاموش و بی توسعه ی دیواندره مرسوم شده است..!

در تاریخ ۳۰ام خردادماه ۹۵ هیات اختلاف مرکزی استان با ۵ رأی موافق حکم سلب عضو متخلف را صادر و نامه‌ی به شماره‌ی۶۵۲۵/۱/۷۸۴۳از طریق فرماندار وقت شهرستان برای شرکت در جلسات شورای شهر به‌عنوان جایگزین به بنده ابلاغ شد.ولی متأسفانه با مساعدت جناب استاندار،مدیرکل امور شهری و نکته‌ی بسیار رنج‌آور رئیس دفتر ایشان !!جلو این حکم گرفته شد.

این در حالی است طبق تبصره‌ی ۴ مورخ ۲۷ فروردین سال ۹۱ اگر هیت استان حکم به برکناری دهد فرماندار موظف به معرفی عضو علل بدل است تا مرجع رسیدگی کننده پایتخت طبق تبصره ۳ تصمیم نهایی را بگیرد.

جناب وزیر محترم..ثمره جلب اعتماد و مشارکت عمومی برای رفع نیاز جامعه است که طی سالیان متمادی به‌دست‌آمده و درصورتی‌که برخی بخواهند از سر حب یا بغض با این موضوع برخورد سلیقه‌ای داشته باشند، در درجه اول این اعتماد و مشارکت را خدشه‌دار می‌کنند و اعتبار و اعتماد را به‌عنوان یک عامل مشوق جلب مشارکت عمومی، زیر سؤال می‌برند.

نظر به موارد فوق و پیامدهایی که در پی نقض دستورالعمل قانونی، ایجادشده، ضمن تشکر از نگاه‌های ارزشمند «آقای رحمانی فضلی» وزیر محترم کشور نسبت به حمایت از اجرای قانون و احترام به حقوق مردم تقاضا می‌شود  تا نسبت به رویکرد سلیقه‌ای و مغایر با قانون مدیرکل دفتر امور شهری کردستان  رسیدگی شود. مدیرکل امور شهری استانداری کردستان باید پاسخ خود را در خصوص اقدام غیرقانونی  نسبت به عدم اجرای دستورالعمل وزارت کشور به‌طور شفاف بیان نماید، چراکه  این طرز تفکر محدود و سلیقه‌ای و تنگ‌ نظرانه حکایت  از نبود شناخت و آگاهی ایشان  به اجرای قانون است.

باکمال احترام..

فریدون آقایی عضو اول علی البدل شورای شهر دیواندره

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد