جلسه کمیسیون پیشگیری از سرقت در دیواندره برگزار شد
به گزارش روابط عمومی فرمانداری شهرستان دیواندره :جلسه کمیسیون پیشگیری از سرقت به ریاست مرادی ,معاون سیاسی ,امنیتی فرمانداری وبا حضور اعضای این کمیسیون در فرمانداری برگزار شد.
مرادی ؛ معاون سیاسی ,امنیتی فرمانداری در این جلسه با تاکید بر پیگیری و انجام دقیق مصوبات جلسات کمیسیون پیشگیری خواستار اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده اولیه برای تاسیسات و تجهیزات توسط دستگاههای خدمات رسان نظیر بانک ها و طلافروشی ها وبرخی اصناف درراستای مقابله با سرقت شد.
معاون سیاسی ,امنیتی فرمانداری گفت: موضوع سرقت یکی ازناهنجاریهایی اجتماعی است که علل آن جهت پیشگری باید مورد توجه و دقت قرارگیرد و متناسب با آن در شهرستان سیاستگذاری شود و مهمترین مسئله در بحث پیشگیری از سرقت، آگاه سازی مردم در خصوص نگهداری درست از مال و اموال خود است.
مرادی با تاکید بر رعایت الزامات حفاظتی توسط ادارات، بیان داشت: سازمان ها و دستگاه های اجرایی در بحث ایمن سازی ادارات و مجموعه هایی که تحت مدیریت شان است، باید اهتمام لازم را داشته باشند.
وی عدم رعایت برخی از اصول حفاظتی را در وقوع سرقت ها موثر دانست و خواستار اجرای برخی اقدامات پیشگیرانه و بازدارنده اولیه توسط عموم مردم در راستای مقابله با سرقت و دستبرد شد و بیان داشت:لازم است تا نیروی انتظامی و بسیج،بخشداران و دهیاران آموزش شهروندان را در دستور کار خود قرار دهند و نواقص حفاظتی دستگاه های دولتی را احصاء و منعکس نمایند .
آسیب شناسی کاهش سرقت ها و پیگیری موضوع آگاه سازی مردم، شناسائی نقاط آسیب پذیر و پیگیری و آزمایش بر اساس یک برنامه در آگاه سازی و پیشگیری از سرقت از تاکیدات فرماندار شهرستان برای حاضرین در این جلسه بود.
دیواندره کجاست؟
شهر دیواندره در ۹۰ کیلومتری شهر سنندج مرکز استان کردستان قرار دارد. حد فاصله شهر دیواندره به سقز ۹۰ کیلومتر، حدفاصله شهر دیواندره به بیجار ۶۵ کیلومتر است. جمعیت شهر دیواندره ۳۸ هزار نفر است.