نخستین انتصاب یک بانو در این جایگاه در کردستان؛

آزاده کرمی سرپرست اداره منابع آب دیواندره شد

آزاده کرمی با حکم مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان به عنوان سرپرست اداره منابع آب شهرستان دیواندره منصوب شد. انتصابی که برای نخستین‌بار یک بانوی توانمند را در جایگاه سرپرستی یکی از ادارات شهرستانی شرکت آب منطقه‌ای کردستان قرار می‌دهد.

به گزارش عدالت خبر، آیین تکریم و معارفه سرپرست اداره منابع آب شهرستان دیواندره روز یکشنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۵ با حضور جمعی از مدیران شرکت آب منطقه‌ای کردستان و مسئولان شهرستانی در دفتر فرماندار دیواندره برگزار شد.

در این مراسم، ضمن معرفی آزاده کرمی به عنوان سرپرست جدید اداره منابع آب دیواندره، از خدمات چندین‌ساله محمد محمدی، مدیر پیشین این اداره، تقدیر شد.

آزاده کرمی مدیر منابع آب دیواندره

آزاده کرمی مدیر منابع آب دیواندره

این مراسم با حضور ناصح محمدخانی، فرماندار دیواندره، محمد معززاده مردوخی معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت آب منطقه‌ای کردستان، عرفان مؤمن‌پور معاون حفاظت و بهره‌برداری، عابدین شیرمحمدی مدیر حراست و امور محرمانه، مدیر روابط عمومی شرکت آب منطقه‌ای کردستان و سرپرستان جدید و پیشین اداره منابع آب دیواندره برگزار شد.

فرماندار دیواندره بر تقویت همکاری دستگاه‌های اجرایی تأکید کرد

ناصح محمدخانی، فرماندار دیواندره، ضمن قدردانی از خدمات مدیر پیشین اداره منابع آب، بر ضرورت همکاری و تعامل بیشتر میان دستگاه‌های اجرایی برای حل مسائل شهرستان تأکید کرد.

وی تغییر مسئولیت‌ها را بخشی از روند طبیعی مدیریت دانست و گفت مهم آن است که مدیران پس از پذیرش مسئولیت، مسائل موجود را به‌درستی شناسایی و برای حل آنها راهکارهای عملی پیدا کنند.

محمدخانی با اشاره به اقدامات انجام‌شده طی سال‌های گذشته برای لایروبی و رفع تصرف رودخانه دیواندره، تعامل میان دستگاه‌های اجرایی را یکی از عوامل مؤثر در حل مسائل شهرستان عنوان کرد.

فرماندار دیواندره همچنین بر ضرورت جذب اعتبارات بیشتر و پیگیری تخصیص آب مورد نیاز بخش‌های شرب، صنعت و کشاورزی تأکید کرد.

وی خواستار پیگیری جدی‌تر برای استفاده از ظرفیت‌های سد سیازاخ شد و گفت افزایش بهره‌مندی مردم از ظرفیت‌های این سد می‌تواند در توسعه بخش‌های مختلف شهرستان و تأمین نیازهای آبی منطقه مؤثر باشد.

نخستین انتصاب یک بانو در ادارات شهرستانی آب منطقه‌ای کردستان

محمد معززاده مردوخی، معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت آب منطقه‌ای کردستان، در این مراسم تغییر و جابه‌جایی مدیران را بخشی طبیعی از فرآیند مدیریتی سازمان‌ها دانست و گفت این تغییرات می‌تواند زمینه‌ساز افزایش انگیزه، ارتقای بهره‌وری و بهبود عملکرد مجموعه شود.

او با اشاره به انتصاب آزاده کرمی، این رویداد را نخستین انتصاب یک بانوی شایسته در جایگاه سرپرستی یکی از ادارات شهرستانی شرکت آب منطقه‌ای کردستان عنوان کرد.

معززاده مردوخی افزود: بانوان توانمند متعددی در مجموعه شرکت آب منطقه‌ای کردستان فعالیت دارند و برخی از آنان نیز در سطوح مدیریتی میانی و مسئولیت‌های تخصصی مشغول به خدمت هستند.

وی همچنین تأمین آب مورد نیاز بخش‌های مختلف را از مهم‌ترین مأموریت‌های شرکت آب منطقه‌ای کردستان دانست و اظهار کرد: تأمین آب شرب، صنعت و کشاورزی از وظایف اساسی این مجموعه است و کارکنان شرکت در شرایط عادی و بحرانی، تلاش خود را برای انجام مسئولیت‌ها و خدمت‌رسانی به مردم به کار می‌گیرند.

معاون منابع انسانی، مالی و پشتیبانی شرکت آب منطقه‌ای کردستان با تأکید بر اهمیت دیدگاه‌ها و مطالبات مسئولان شهرستانی گفت: این شرکت از پیشنهادها و انتقادات سازنده استقبال می‌کند و برای برطرف کردن موانع موجود در مسیر تأمین آب، به‌ویژه نیازهای بخش صنعت، برنامه‌ها و پیگیری‌های لازم را دنبال می‌کند.

او همچنین بر ضرورت پیگیری اعتبارات مربوط به پروژه‌های آبی دیواندره تأکید کرد و سد سیازاخ و طرح انتقال و تأمین آب شهرستان بیجار از این سد را از جمله پروژه‌های مهم و مورد توجه شرکت آب منطقه‌ای کردستان برشمرد.

دیواندره بیش از یک‌هزار مشترک آب دارد

عرفان مؤمن‌پور، معاون حفاظت و بهره‌برداری شرکت آب منطقه‌ای کردستان، نیز در این مراسم با قدردانی از عملکرد محمد محمدی، گزارشی از شرایط منابع و مصارف آب در شهرستان دیواندره ارائه کرد.

به گفته وی، حدود یک‌هزار و ۱۰۰ مشترک آب در بخش‌های مختلف این شهرستان وجود دارد و با توجه به وضعیت منابع آب زیرزمینی، حفاظت و مدیریت صحیح منابع موجود اهمیت ویژه‌ای دارد.

مؤمن‌پور همراهی مردم دیواندره با پروژه‌های حوزه آب را قابل توجه دانست و گفت همکاری مردم در اجرای طرح‌های عمرانی، یکی از ظرفیت‌های مهم برای پیشبرد پروژه‌های این حوزه است.

وی تأکید کرد شرکت آب منطقه‌ای کردستان نیز تلاش می‌کند با استمرار خدمت‌رسانی و پیگیری مسائل موجود، پاسخگوی اعتماد و همراهی مردم شهرستان باشد.

مسئولیت مدیریتی فرصتی برای خدمت است

عابدین شیرمحمدی، مدیر حراست و امور محرمانه شرکت آب منطقه‌ای کردستان، نیز در این مراسم سلامت اداری و ارتقای عملکرد سازمانی را از محورهای مهم در انتخاب مدیران دانست.

او گفت انتصابات بر اساس ارزیابی‌های انجام‌شده و با هدف افزایش کارآمدی مجموعه صورت می‌گیرد و نتیجه نهایی این فرآیند باید به بهبود کیفیت خدمت‌رسانی به مردم منجر شود.

شیرمحمدی مسئولیت مدیریتی را فرصتی برای خدمت و نشان دادن توانمندی و تعهد دانست و اظهار کرد مدیریت منابع آب به دلیل ارتباط مستقیم با زندگی مردم و توسعه بخش‌های مختلف، نیازمند تخصص، تجربه، برنامه‌ریزی و نگاه بلندمدت است.

وی ضمن آرزوی موفقیت برای آزاده کرمی، از تلاش‌ها و خدمات محمد محمدی در دوره مسئولیتش در اداره منابع آب دیواندره نیز تقدیر کرد.

آزاده کرمی رسماً کار خود را آغاز کرد

در پایان مراسم، حکم انتصاب آزاده کرمی به عنوان سرپرست جدید اداره منابع آب شهرستان دیواندره به وی اعطا شد.

همچنین با اهدای لوح تقدیر از سوی مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای کردستان، از خدمات و تلاش‌های محمد محمدی، مدیر پیشین اداره منابع آب دیواندره، تجلیل شد.

پس از برگزاری آیین معارفه نیز هیأت اعزامی شرکت آب منطقه‌ای کردستان از ساختمان جدید اداره منابع آب شهرستان دیواندره بازدید کرد و در جریان مسائل، مشکلات و مطالبات کارکنان این اداره قرار گرفت.

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد

About The Author