بازدید معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دیواندره از هلال احمر

محمد مهدی ترابیان در این بازدید، با بیان اینکه هلال احمر یکی از مجموعه های بسیار فعال، موثر و پیشگام در حوادث و امداد رسانی ها است، گفت: در استان کردستان که برای دومین سال پذیرای زائران اربعین حسینی بود، جمعیت هلال‌احمر کردستان همچون گذشته پای کار بوده به ویژه در سال جاری نیز امکان استقرار در خارج از مرز فراهم شد و الحمدالله خدمات خوبی توسط جمعیت هلال احمر کردستان ارایه گردیده است.

مهدی ترابیان - معاون فرماندار دیواندره

به گزارش عدالت خبر، ترابیان در این بازدید با بررسی آخرین وضعیت امکانات و تجهیزات هلال احمر شهرستان در جهت رفع نقاط ضعف موجود و تقویت توانمندی های جمعیت هلال احمر شهرستان رایزنی های مثمر ثمر را با مدیرعامل جمعیت هلال احمر استان کردستان انجام و بر ادامه این توانمند سازی ها در جهت ادای بهتر نقش در انجام وظایف و چشم انداز های این سازمان تاکید کرد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی فرمانداری دیواندره همچنین ضمن خدا قوت به تیم های امدادی جمعیت هلال‌احمر اظهار امیدواری کرد و بیان داشت: بی شک هلال‌احمر مثل همه عملیات ها و عرصه هایی که همیشه ورود کرده است با موفقیت همراه بوده در این عرصه هم موفق باشند و مأجور ، از خدمات ارزشمند و داوطلبانه آنان تقدیر و تشکر کردند.

شما هم در قسمت نظرات در مورد این مطلب بنویسد بعد از تائید مدیر منتشر خواهد شد